OVER BODYTRANS

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

HET UNIEKE VAN BODYTRANS

Veel sportscholen bieden genoeg mogelijkheden, maar je moet het maar weten. Vaak is de aandacht van de begeleiding verdeeld, en richt iedereen zich op zijn eigen specialisme waardoor je niet altijd op het juiste moment op de juiste plek terechtkomt. Ook BodyTrans biedt een compleet pakket, maar vanwege de focus op jou, en onze brede kennis en ervaring, krijg je op elk moment in je trainingstraject de beste oplossing aangereikt.

We werken altijd vanuit een programma dat volledig op jouw doel, lichaam, kracht, conditie en eventuele zwakke plekken is afgestemd. Het enige wat we van jou vragen, is dat je alles geeft. Gelukkig weet BodyTrans trainer Almer als geen ander hoe dat is, en heeft hij met de jaren geleerd om het maximale uit anderen te halen. Bovendien hoef jij je voor niets en niemand in te houden. Jij bent de enige in de BodyTrans-gym.

T.O.P. Trainer
T.O.P. Trainer

DE RESULTATEN VAN BODYTRANS

De garantie dat iedereen zijn doelen kan bereiken − of dat nu afvallen, een gespierd lichaam, of een record verbreken is − geven we niet zo maar. We geven deze alleen, omdat onze leden het resultaat in de praktijk ervaren hebben.

Van topsporters die dankzij gerichte training hun prestaties spectaculair verbeteren, tot mensen die tot hun eigen verbazing herstelden van een blessure waar anderen van hadden gezegd dat ze er maar mee moesten leren leven, tot complete transformaties: van overgewicht naar een six-pack. Benieuwd hoe wij je bij jouw dromen kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

DE BODYTRANS GYM

Onze 350 m2 privé-studio is volledig uitgerust om jouw conditie, kracht en techniek te ontwikkelen. Om resultaat te garanderen, maken behandelingen in onze professionele behandelruimte deel uit van jouw trainingsprogramma.

Daarnaast beschikken we over doucheruimtes, sanitaire voorzieningen, en geniet je na je trainingssessie van een gezond glas gezuiverd water of een (eiwit)shake voor sneller spierherstel.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?