TARIEVEN

Almer van der Leeden
Almer van der Leeden

Afhankelijk van jouw uitgangspositie, jouw lichaam en jouw wensen, maakt BodyTrans een trainingsplan op maat, waarbij ook een tariefvoorstel op maat wordt gemaakt. Tijdens het intakegesprek krijg je een scherp plaatje van wat in jouw specifieke situatie de mogelijkheden zijn en welke tarieven hiervoor gelden.

Voor écht resultaat is meestal een traject van drie maanden nodig. Bij BodyTrans heb je na 3 maanden de keuze of je verder gaat. Je zit dus nooit vast aan een halfjaar- of jaarcontract.

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal trainingssessies per week. Voor de beste resultaten is drie of vier keer per week doorgaans raadzaam, maar dit bespreekt BodyTrans met je tijdens je intake!

Altijd 1-op-1 training in je privé gym!

INTAKE EN PROEFLES

Het intakegesprek is vrijblijvend. Kies je voor een intake en proefles, dan is dit gratis als je een traject aangaat. Anders betaal je eenmalig €100,-.

RESULTATEN ONDERHOUDEN

Is jouw trainingstraject afgerond en wil je de behaalde resultaten onderhouden? Dan biedt BodyTrans je de mogelijkheid een tienrittenkaart aan te schaffen, of losse lessen af te nemen.

KLEINE GROEPEN

BodyTrans traint kleine groepen alleen op aanvraag.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?