BLESSURE BEHANDELING

MYLOGENICS™

BodyTrans beschikt over de benodigde faciliteiten voor blessurebehandeling volgens de Mylogenics™ methode van Overload Worldwide™. Mylogenics™ is gebaseerd op uitgebreide kennis van het spierfunctioneren en wordt door BodyTrans onder andere ingezet om het functioneren van je spieren te verbeteren en blessures te voorkomen.

BLESSURES BEHANDELEN

Mocht je al te kampen hebben met blessures, of mochten bepaalde spieren gaan opspelen tijdens je training bij BodyTrans, dan passen we ook de technieken van Mylogenics™ toe. Het systeem van Mylogenics™ is erop toegespitst om de oorzaak van een probleem snel op te sporen om efficiënt naar een oplossing te werken. Helaas wordt er in andere disciplines vaak alleen aandacht gegeven aan de symptomen, en niet aan de oorzaak, waardoor een behandeling onnodig lang duurt of een probleem zelfs nooit echt verholpen wordt.

MYLOGENICS™ RELEASE

Blessures gaan vaak gepaard met verklevingen (adhesie) van spieren, bindweefsel en zenuwen. Een verkleving kan ontstaan door een blessure. Nadeel is dat de verkleving het normaal functioneren van het lichaam in de weg zit, waardoor de blessure in stand wordt gehouden, verergert, of er zelfs nieuwe blessures ontstaan. Met Mylogenics™ Release behandelt BodyTrans de verklevingen om ze op te heffen.

BLESSURE BEHANDELING
BLESSURE BEHANDELING
BLESSURE BEHANDELING
BLESSURE BEHANDELING

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?