ZELF-VERDEDIGING

VECHTSPORTEN STEEDS POPULAIRDER

Vechtsporten groeien aan populariteit omdat er steeds meer aandacht is voor de positieve resultaten van vechtsporttrainingen. Een trainingssessie vraagt het uiterste van je lichaam op het gebied van zowel explosieve kracht als cardio. Bijkomende voordelen zijn een verbeterde motoriek, een betere zelfbeheersing en een hoger zelfvertrouwen. Bij BodyTrans is het dan ook mogelijk om vechtsporttraining deel uit te laten maken van je complete trainingsprogramma, of om je specifiek op een vechtsport te richten.

JONGEREN

Voor de jongeren die worstelen met hun zelfvertrouwen is een traject van tien trainingssessies meestal al genoeg voor een complete verandering van hun zelfbeeld.

TWINTIG JAAR ERVARING

BodyTrans coach Almer van der Leeden heeft meer dan twintig jaar lang op topniveau karate beoefent en vijftien jaar les gegeven in Dojo Kamakura. Hij heeft ruime ervaring met kyokushin karate, boksen, kickboksen en zelfverdediging. Een specifieke focus binnen jouw trainingstraject om te groeien in een van deze sporten is mogelijk.

ZELF-VERDEDIGING
ZELF-VERDEDIGING
ZELF-VERDEDIGING
ZELF-VERDEDIGING

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?