KRACHTTRAINING

WAAROM KRACHTTRAINING?

Bij krachttraining denkt men vaak aan de uiterlijke voordelen. Dit is zeker een belangrijk aspect, en bij BodyTrans ben je hiervoor aan het juiste adres. Maar krachttraining heeft zo veel voordelen dat eigenlijk iedereen het zou moeten doen. Zeker mensen die voor hun werk veel zitten. Krachttraining zorgt namelijk voor een gezondere en meer zelfverzekerde lichaamshouding, verminderde slijtage, sterkere botten, en vermindert de kans op diabetes vanwege een betere insuline gevoeligheid van je lichaamscellen. Ook toonden meerdere onderzoeken aan dat krachttraining je cholesterolgehalte en bloeddruk positief beïnvloedt.

WAAROM BIJ BODYTRANS?

Bij krachttraining gaan mensen vaak heen en weer tussen twee uitersten: te hard trainen, gepaard met verkeerd gebruik van de apparaten, wat blessures in de hand werkt, of te zacht trainen waardoor resultaten uitblijven. BodyTrans-coach Almer van der Leeden helpt jou om op elk moment maximaal te presteren, zonder je lichaam te overbelasten. Ook zorgt hij voor een programma waarbinnen je op het juiste moment de juiste spiergroepen traint voor maximaal resultaat.

SPECIFIEKE KRACHTTRAINING

BodyTrans helpt topsporters die hun prestaties willen verbeteren met specifieke krachttraining om precies de juiste spiergroep sterker te maken. Ook als je revalideert of een bepaalde zwakke plek sterker wilt maken, helpt BodyTrans met specifieke krachttraining.

Krachttraining
Krachttraining
Krachttraining
Krachttraining

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?