HORMONAL PROFILING

PERSONAL HORMONAL PROFILING

Om jouw trainingsdoelen te bereiken is de juiste voeding essentieel. Als we enkel zouden focussen op fysieke training, zonder je te assisteren met de juiste voeding, dan zouden we je met een kluitje het riet in sturen. BodyTrans is daarom gespecialiseerd in Personal Hormonal Profiling.

DE ROL VAN HORMONEN

Te veel voedingsadviesen richten zich alleen op afvallen, vaak met veel negatieve gevolgen. De weegschaal laat misschien een mooi resultaat zien, maar de spiegel niet. De sleutel tot een gezond, strak en sterk lichaam, is een gezonde hormonale balans. Hormonen regelen alles in jouw lichaam. Je stofwisseling, je eetlust, je kracht, de omvang van je spieren en de hoeveelheid vet die je opslaat. Zelfs je gevoelens worden hormonaal bepaalt.

VOEDING OP MAAT

Bij BodyTrans maken we daarom met behulp van Personal Hormonal Profiling een blauwdruk van jouw unieke lichaam, om een beeld te krijgen van jouw hormoonbalans. Op basis van die blauwdruk maken we een eet, train en supplementenprogramma dat precies bij je past. We laten ons hierbij inspireren door het Caveman-dieet. Een voedingsstijl waarbij je precies de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor een goede hormonale balans waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

HORMONAL PROFILING
HORMONAL PROFILING
HORMONAL PROFILING
HORMONAL PROFILING

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?