CONDITIETRAINING

COMBINATIE KRACHT EN CARDIO

Uithoudingsvermogen wordt vaak gezien als een resultaat van cardio-oefeningen, terwijl het in wezen een resultaat is van de combinatie cardio- én krachttraining. Zo trainde BodyTrans een marathonloper. Een focus op cardio had weinig resultaat omdat, wat dat betreft, het maximale al bereikt was. Maar door de juiste spiergroepen te trainen, wist deze marathonloper zijn persoonlijke record toch meerdere malen te verbreken. BodyTrans helpt bij de juiste balans tussen cardio en krachttraining om jouw prestaties te maximaliseren.

SUPERCOMPENSATIE

Supercompensatie gaat niet alleen om keihard trainen, maar staat voor een optimale balans van training, voeding en rust, waardoor je lichaam snel herstelt en je bij een volgende training op een hoger niveau begint dan je vorige training. Hoe lang het duurt voor je klaar bent voor een volgende training verschilt per persoon en is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de hoeveelheid stress in je leven.

BodyTrans houdt daarom rekening met jouw lichaam en persoonlijke situatie om op basis daarvan de optimale supercompensatie te bereiken. Dat betekent dat BodyTrans je niet alleen helpt met de juiste oefeningen, maar je ook begeleidt bij het nemen van voldoende rust en de juiste voeding. Meer informatie over de methode die we hiervoor gebruiken vind je via het menu bij Methodieken > Hormonal Profiling.

CONDITIETRAINING
CONDITIETRAINING
CONDITIETRAINING
CONDITIETRAINING

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?