Over BodyTrans

Het unieke van BodyTrans

Veel sportscholen bieden genoeg mogelijkheden, maar je moet het maar weten. Vaak is de aandacht van de begeleiding verdeeld, en richt iedereen zich op zijn eigen specialisme waardoor je niet altijd op het juiste moment op de juiste plek terechtkomt. Ook BodyTrans biedt een compleet pakket, maar vanwege de focus op jou, en onze brede kennis en ervaring, krijg je op elk moment in je trainingstraject de beste oplossing aangereikt.

We werken altijd vanuit een programma dat volledig op jouw doel, lichaam, kracht, conditie en eventuele zwakke plekken is afgestemd. Het enige wat we van jou vragen, is dat je alles geeft. Gelukkig weet BodyTrans trainer Almer als geen ander hoe dat is, en heeft hij met de jaren geleerd om het maximale uit anderen te halen. Bovendien hoef jij je voor niets en niemand in te houden. Jij bent de enige in de BodyTrans-gym.

De resultaten van BodyTrans

De garantie dat iedereen zijn doelen kan bereiken − of dat nu afvallen, een gespierd lichaam, of een record verbreken is − geven we niet zo maar. We geven deze alleen, omdat onze leden het resultaat in de praktijk ervaren hebben.

Van topsporters die dankzij gerichte training hun prestaties spectaculair verbeteren, tot mensen die tot hun eigen verbazing herstelden van een blessure waar anderen van hadden gezegd dat ze er maar mee moesten leren leven, tot complete transformaties: van overgewicht naar een six-pack. Benieuwd hoe wij je bij jouw dromen kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Over drie maanden, op mijn vijftigste verjaardag, heb ik een six-pack, zei ik. Als je weet hoe ik er daarvoor uitzag begrijp je hoe ongeloofwaardig dat was. Misschien was ik nog wel het meest verbaast dat het nog lukte ook.

THEO WALBEEK

Volg ons op social media