Home


Gegarandeerde

Verandering

Voor iedereen


Welkom bij BodyTrans, waar wij geloven dat iedereen zijn lichamelijke dromen waar kan maken. Dankzij een op maat gemaakt programma dat perfect bij je past en een complete privégym waar jij en de T.O.P. personal trainer jouw doel realiseren. Of je nu als topsporter nog beter wil presteren, of verlangt naar een krachtig gespierd lichaam: bij BodyTrans worden deze wensen werkelijkheid.Methodieken

De personal trainer

Almer Van Der Leeden

EIGENAAR, T.O.P. TRAINER OVERLOAD WORLDWIDE™

Na meer dan twintig jaar karate op topniveau en opleidingen bij Overload Worldwide™, is het Almers passie om anderen te trainen richting doelen die ze voor onmogelijk hielden.

Om te presteren op het maximale van je kunnen is het belangrijk dat je de beste trainer tot je beschikking hebt. Almer van der Leeden weet dit als geen ander. Sport is al van jongs af aan dé drijfveer in zijn leven.

Meer dan twintig jaar lang beoefende hij Kyokushine Karate, behaalde de zwarte band en 1e Dan, en vocht met succes op vele toernooien. En dat niet alleen, ook trainde hij jaar in jaar uit jongeren om te excelleren in de vechtsport. Dit legde de basis voor zijn passie: anderen coachen richting doelen die ze zelf voor onmogelijk hielden. Complete verandering, lichamelijk en mentaal.

Om de beste kennis en skills in handen te hebben om dit te bereiken, doorliep hij de opleiding tot T.O.P. Trainer van Overload Worldwide™. Zijn persoonlijkheid, ervaring en deze opleiding, maken Almer tot een unieke coach die met groot succes niet alleen topsporters begeleidt, maar iedereen die verlangt naar lichamelijke transformatie.

GECERTIFICEERD

T.O.P. trainer Level A en B
Mylogenetics Activation
Mylogenetics Release
Mylogenetics Rehab
Master Kettlebell Instructor
Personal Hormonal Profiling
Power Sled trainer
1e Dan Kyokushinkai karate

BodyTrans

Jij Bent Uniek

 

Programma op Maat

Alles is mogelijk, mits het programma precies bij jou past. Zo voorkomen we blessures en behalen we maximaal resultaat.

Een-op-een

Almer is met niemand anders bezig dan met jou. Almer begeleidt, behandelt blessures, en stuurt waar nodig constant bij.

Geen afleiding

Om werkelijk alles te geven, zonder bezig te zijn met wat anderen daarvan denken, is bij BodyTrans de hele ruimte voor jou alleen.

 

BodyTrans

Optimaal uitgerust

 

Onze 350 m2 privé-studio is volledig uitgerust om jouw conditie, kracht en techniek te ontwikkelen. Om resultaat te garanderen, maken behandelingen in onze professionele behandelruimte deel uit van jouw trainingsprogramma.

Daarnaast beschikken we over doucheruimtes, sanitaire voorzieningen, en geniet je na je trainingssessie van een gezond glas gezuiverd water of een (eiwit)shake voor sneller spierherstel.

 

BodyTrans

Overload worldwide™

 

Overload Worldwide™ is hard bezig om de nieuwe standaard op het gebied van fysieke training te worden, dankzij de brede kennis, veelzijdigheid en gepatenteerde concepten als de Personal Hormonal Profile™. Niet voor niets verzorgt Overload Worldwide™ trainingen voor diverse korpsen van de politie, de marine, en speciale eenheden.

BodyTrans zet de kunde van Overload Worldwide™ niet alleen in tijdens jouw trainingen, maar ook voor (voedings)advies, metingen en afslankbegeleiding.

 

Ervaringen

Tijdens de selectie voor het Korps Mariniers viel ik af vanwege een blessure aan mijn scheen. Ik heb alles geprobeerd, maar pas toen ik in aanraking kwam met het advies en de trainingen van BodyTrans zag ik echt resultaat. Inmiddels heb ik de selectietest gehaald!
MIKE SCHERPEN