WAT WIL JIJ BEREIKEN?

Wacht niet langer en mail ons wat je zou willen bereiken. Laat je niet remmen door hoe onmogelijk het je lijkt. We gaan in overleg en maken een programma dat goed aansluit op jouw persoonlijk situatie. Jouw doel is dichterbij dan je denkt!

Сontact

Onze locatie

Elviraland 93, 2591 GG Den Haag

Meer weten?
Beschikbaarheid openbaar vervoer

Station Den Haag Mariahoeve

Optie 1: Tram 6
Optie 2: Bus 24

Station Den Haag Laan van NOI

Optie 1: Sprinter richting Hoorn Kersenboogerd
Optie 2: Tram 6
Optie 3: Bus 24

Station Den Haag Centraal

Optie 1: Tram 6
Optie 2: Bus 24
Optie 3: Sprinter richting Hoorn Kersenboogerd
Optie 4: Bus 43
Optie 5: Bus 44

Station Den Haag Hollands Spoor

Optie 1: Intercity richting Amsterdam Centraal en dan Sprinter richting Hoorn Kersenboogerd
Optie 2: Tram 1 en dan tram 6
Optie 3: Tram 9 en dan tram 6

Onze sportschool aan de Elviraland 93 in Den Haag

BodyTrans, gevestigd aan Elviraland 93, 2591 GG Den Haag, biedt een uitstekende locatie voor iedereen die op zoek is naar fitness en gezondheid. Onze faciliteit bevindt zich in een levendige omgeving met diverse mogelijkheden om uw welzijn te verbeteren.

Met de nabijheid van Park Marlot en andere groene gebieden, nodigen we u uit om te profiteren van de prachtige natuurlijke omgeving. Na uw training bij BodyTrans kunt u ontspannen wandelen of joggen in het park, of gewoon genieten van een moment van rust en frisse lucht.

In de directe omgeving van onze locatie zijn er ook verschillende winkels en eetgelegenheden, waar u na uw training kunt ontspannen en genieten van een gezonde maaltijd of een verfrissend drankje. Het is de perfecte gelegenheid om uw fitnessdoelen te combineren met een sociaal en ontspannend moment.

Het openbaar vervoer is goed bereikbaar in de buurt van BodyTrans. Met verschillende bus- en tramhaltes op korte afstand, kunt u gemakkelijk naar onze locatie reizen. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar.

Bij BodyTrans streven we ernaar om u hoogwaardige fitnesservaring en professionele begeleiding te bieden in een omgeving die inspiratie en comfort biedt. We nodigen u uit om ons te bezoeken op onze locatie in Den Haag en te genieten van de diverse mogelijkheden die zowel binnen als buiten onze faciliteit beschikbaar zijn.

Volg ons op social media